Login    |    Creeaza cont

COSUL DE CUMPARATURI

0 produs(e) - 0,00 Lei
Cosul tau este gol!
Categorii

NU PRELUAM SI NU LIVRAM COMENZI

Va multumim pentru intelegere...

 

Cu stima,
Echipa 24farma.ro

Conditii de utilizare

TERMENI SI CONDITII
Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor conditii de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui document.
24farma.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Conditiilor de utilizare poate fi citita oricand folosind legatura "Conditii de utilizare" din meniul Ajutor.

INTRODUCERE
Acest website este administrat si intretinut de SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului 24farma.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea 24farma.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul 24farma.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LEGATURI
SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR
SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul 24farma.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel.
SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Societatea SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele 24farma.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

MARCI
SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului 24farma.ro, fara acordul scris al proprietarului acestuia.

ACCESUL LA SITE
Societatea SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL, fara acordul scris al acesteia.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-cards; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. 
SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. 
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, companiei SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului 24farma.ro.

SECURITATEA INFORMATIILOR
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Societatea SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

PARTENERI
SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL are contracte de revanzare (re-seller) cu reprezentanti importanti ai produselor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

DECLINAREA RESPONSABILITATII
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) 
SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita precomanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi inapoi banii blocati pe card pentru respectiva precomanda. Orice reclamatie privind calitatea produselor, livrare sau plata va fi adusa la cunostinta companiei SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. Toate produsele (cand este cazul) sunt insotite de prospect emis de producator. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de compania SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL, dar nu si alte despagubiri. SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.
Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Valoarea maxima a obligatiilor companie SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL de la acest client.
SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL pastreaza precomenzile cu ridicare de la sediul farmaciei 3 zile (72 de ore) din momentul in care clientul este anuntat pe email de procesarea precomenzii. Daca clientul nu se prezinta in termen de 3 zile de la notificarea procesarii precomenzii la sediul farmaciei sa ridice precomanda acesta va fi automat anulata.

RETURNAREA PRODUSELOR PARAFARMACEUTICE PRECOMANDATE
In afara cazurilor invocate mai sus, clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor precomandate, sa notifice in scris SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL asupra deciziei sale de a renunta la produsele precomandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL are obligatia sa returneze in termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor parafarmaceutice precomandata, daca acestea au fost achitate.

RETURNAREA PRODUSELOR FARMACEUTICE PRECOMANDATE
Produsele farmaceutice NU se pot returna.

GRESELI DE TIPARIRE

SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

COLECTAREA SI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL
Numar de notificare la DataProtection: 000000

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-ul 24farma.ro, indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de 24farma.ro si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si news-lettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre 24farma.ro este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

DEZVALUIREA SI TRANSMITEREA INFORMATIILOR CU CARACTER PERSONAL
SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.
SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
- Cu acordul dvs.;
- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.
- In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL doar in masura in care este necesara asistenta lor.
- Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

   *e prevazut intr-o dispozitie legala;
   *protejeaza drepturile companiei SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL sau companiilor afiliate;
   *previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
   *protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
   *aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
- In cazul in care SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul 24farma.ro.

SECURITATEA INFORMATIILOR
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

GARANTIA PRODUSELOR
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului(daca este cazul).

TAXE SUPLIMENTARE
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la contact@24farma.ro.

CONDITII LEGALE
Site-ul 24farma.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE
Orice conflict aparut intre SC PLAYMEDIA INTERNATIONAL SRL SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea precomenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.